Woolpower heeft een collectie thermisch ondergoed en kousen, gemaakt uit een mix van merinowol, polyester of nylonvezel. Het is zonder twijfel het warmste wollen ondergoed op de markt dankzij de extra lussen aan de binnenkant, voelt zacht aan en is snel droog. Verscheidene tests benadrukken het comfort en de uitmuntende warmte- en vochtregulerende eigenschappen van Woolpower.

De producten zijn ‘Made in Sweden’. En wat het nog unieker maakt is dat iedere naaister haar afgewerkt product zelf signeert.

Een greep uit de collectie:

Zip crewneck 200

Shirt met lange mouwen en halve rits in 200gr uitvoering. Kan perfect als shirt gedragen worden, maar eveneens onderaan als eerste laag. Voelt uiterst aangenaam en zacht aan op de huid.

Adviesverkoopprijs: 75 Euro

Liner Classic Socks

Dunne kous voor alledaags gebruik gemaakt uit een combinatie van Merino wol en Polyamide. Verkrijgbaar in zwart en grijs.

Adviesverkoopprijs: 11,5 Euro

Mittens 400

Wanten gemaakt uit 2 lagen merinowol en polyamide. Geeft een uiterst goede isolatie. Deze wanten kunnen ook perfect gedragen worden in een overhandschoen.

Adviesverkoopprijs: 25 Euro

Vest 400

Alternatief voor een fleecevest, maar nog net iets warmer. Het lussensysteem van Woolpower zorgt ervoor dat het material aangenaam en zacht aanvoelt en bovendien de nodige warmte geeft.

Adviesverkoopprijs: 105 Euro

Socks 400 with logo

Ideale wintersokken in 400gr uitvoering. Superwarm aangenaam en zacht om dragen. Verkrijgbaar in zwart en grijs.

Adviesverkoopprijs: 15 Euro

Zip turtleneck 400

Shirt met lange mouwen, halve rits en opstaande kraag in 400gr uitvoering. Kan perfect als shirt gedragen worden, maar eveneens onderaan als eerste laag. Voelt uiterst aangenaam en zacht aan op de huid.

Adviesverkoopprijs: 100 Euro

Long John 200

Broek in 200gr uitvoering gemaakt uit Merinowol en Polyamide. Ideaal ondergoed bij ijskoude dagen.

Adviesverkoopprijs: 53 Euro

Voor info verkoopspunten kan u terecht op www.hikeaway.be of 016 60 96 07